rug-, nek- en schouderklachten

Klant-ervaringen over de korte Chinese reflexzone-behandeling

Ik kan zelf aangeven hoe veel goeds een korte Chinese reflexzone-behandeling voor je kan doen. Nog beter is het denk ik, wanneer ik klanten de behandelingen te laat beoordelen. Zij ondergaan immers de behandelingen en spreken dus uit eigen ervaring.

Ik heb een drukke baan, een druk bestaan, een zittend beroep. Ik zit veel achter de computer en heb geregeld de klok en de agenda die mijn dag bepalen. Suzan raadde mij eens een Chinese reflexzone-behandeling aan. Ik had er nog nooit van gehoord. Heb wel eens een ontspanningsmassage gehad en dat vind ik heerlijk. Dus geen probleem, ik wilde het wel proberen.

Wauw, had ik dit eerder geweten. In een korte tijd was ik heerlijk in ontspanning. Niet alleen de spanning in schouders en nek was weg, maar ook m’n hoofd was echt even leeg. Ik voelde me als herboren toen ik weer opstond. En dat met de kleding al die tijd nog aan. Suzan pakt het hoofd, de nek, schouders, bovenrug en armen aan. Ik voelde de zwaarte uit m’n lichaam verdwijnen terwijl ze de massage gaf. Een aanrader dus ~ Paola


Door mijn vriendin – die al reflexzone-behandelingen bij Suzan deed – ben ik ook bij Suzan terecht gekomen. Dat bevalt zeer goed. M’n lichaam reageert er goed op. Zodoende ook een keer een korte sessie op de stoel gedaan vanwege vastzittende spieren en futloosheid. Suzan voelt dingen direct aan en ik voel dat ik in goede handen ben. Voor een goed onderhoud aan het lichaam, maar ook mentaal ben je hier aan het goede adres ~ Rakesh