Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Heb je een drukke baan en heb je er – vanwege de lockdown – nog een extra taak bij om je kinderen thuisonderwijs te geven? Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan overloopt en de stress erin schiet om het gezin draaiende te houden. Of ervaar je stress vanwege de hele situatie? Wat het ook is… Helaas kan ik op het gebied van een ontspannende massage nu niets voor je doen (de praktijk is vanwege de lockdown in ieder geval tot en met 9 februari a.s. gesloten), maar wellicht kan ik je in de keuken een handje helpen om in ieder geval een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Elke zaterdag publiceer ik daarom op deze pagina een maaltijd die ik aanbied voor de woensdag in die week. Je kunt dan tot uiterlijk dinsdag 13:00 uur bestellen. Dat kan heel eenvoudig via de mail (info@praktijk-jong.nl) of via WhatsApp (06-57939786). Dan ga ik voor je aan de slag. Ik haal de boodschappen, kook de maaltijd en op een afgesproken tijd kun je de maaltijd bij me komen afhalen. Als het handiger is, kan ik het ook bij je thuis bezorgen (bezorgkosten €2,-; alleen in Hoorn, Blokker en Zwaag).

Voor woensdag 20 januari maak ik een Thaise Groene Curry met Tofu. Deze vegan curry op basis van kokosmelk, limoen, knoflook, rode ui, versgemalen komijn en zwarte peper zit vol knapperige groenten zoals broccoli, bloemkool en wortelen. Uiteraard ontbreekt ook de gegrilde aubergine niet. De verse kruiden in de homemade curry pasta geven het gerecht een heerlijk frisse, beetje pikante en karakteristieke smaak. Indien gewenst gegarneerd met verse koriander. Geserveerd met geurige Jasmijnrijst. Prijs per portie: € 5,-.

Optie: met kip (i.p.v. tofu), € 1,- extra per portie.

Heb je een voedselallergie? Of zijn er dingen die je niet lust? Laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Wil je deze maaltijd bestellen, maar liever voor een andere dag? Laat het me ook weten, dan spreken we een moment af dat het jou beter uitkomt.