Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Heb je een drukke baan en heb je er – vanwege de lockdown – nog een extra taak bij om je kinderen thuisonderwijs te geven? Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan overloopt en de stress erin schiet om het gezin draaiende te houden. Of ervaar je stress vanwege de hele situatie? Wat het ook is… Helaas kan ik op het gebied van een ontspannende massage nu niets voor je doen (de praktijk is vanwege de lockdown in ieder geval tot en met 9 februari a.s. gesloten), maar wellicht kan ik je in de keuken een handje helpen om in ieder geval een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Elke zaterdag publiceer ik daarom op deze pagina een maaltijd die ik aanbied voor de woensdag in die week en een soep voor de zondag in het weekend daarna. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 13:00 uur bestellen. Dat kan heel eenvoudig via de mail (info@praktijk-jong.nl) of via WhatsApp (06-57939786). Dan ga ik voor je aan de slag. Ik haal de boodschappen, kook de maaltijd en op een afgesproken tijd kun je de maaltijd bij me komen afhalen. Als het handiger is, kan ik het ook bij je thuis bezorgen (bezorgkosten €2,-; alleen in Hoorn, Blokker en Zwaag).

—–

Voor woensdag 3 maart maak ik Rendang, een Indonesisch stoofvleesgerecht in een pikante saus. Dit malse vleesgerecht wordt geserveerd met gestoomde jonge groene boontjes en een milde kokos-citroen-rijst. Prijs per portie: € 6,50.

—–

De LAZY SUNDAY SOUP voor zondag 28 februari is een broccoli-courgettesoep met ui, knoflook, zwarte peper, zout en edelgistvlokken. Geserveerd met een roomboter-groene pesto soepstengel. Prijs per kom: € 3,50.

De LAZY SUNDAY SOUP voor zondag 7 maart is een tomatensoep van Pomodori-tomaten met o.a. knoflook, zwarte peper en verse basilicum. Geserveerd met een roomboter-groene pesto soepstengel. Prijs per kom: € 3,50.

—–

Heb je een voedselallergie? Of zijn er dingen die je niet lust? Laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Wil je een maaltijd bestellen, maar liever voor een andere dag? Laat het me ook weten, dan spreken we een moment af dat het jou beter uitkomt.