Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Heb je een drukke baan en heb je er – vanwege de lockdown – nog een extra taak bij om je kinderen thuisonderwijs te geven? Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan overloopt en de stress erin schiet om het gezin draaiende te houden. Of ervaar je stress vanwege de hele situatie? Wat het ook is… Misschien kan ik je in de keuken een handje helpen om in ieder geval een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Elke zaterdag publiceer ik daarom op deze pagina een maaltijd die ik aanbied voor de woensdag in de week erop en een soep voor de zondag in het weekend daarna. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 13:00 uur bestellen. Dat kan heel eenvoudig via de mail (info@praktijk-jong.nl) of via WhatsApp (06-57939786). Dan ga ik voor je aan de slag. Ik haal de boodschappen, kook de maaltijd en op een afgesproken tijd kun je de maaltijd bij me komen afhalen. Als het handiger is, kan ik het ook bij je thuis bezorgen (bezorgkosten €2,-; alleen in Hoorn, Blokker en Zwaag).

—–

Voor woensdag 21 april staat er een vegetarische nasi op het menu. Heerlijke zachte basmatirijst met vegetarische blokjes en heel veel groenten, zoals ui, knoflook, prei, paprika, wortel, doperwtjes en bleekselderij, op smaak gebracht met diverse fijne kruiden en afgetopt met verse bos-ui. Geserveerd met kroepoek en satésaus. Prijs per portie: € 4,50.

—–

De LAZY SUNDAY SOUP voor zondag 26 april is een krachtige (bloedvoedende) bouillon van kippenvlees, wortel, Chinese kool, wakamé, zwart sesamzaad en goji-bessen. Prijs per kom: € 3,50. Prijs per emmertje (3 porties): € 9,95.

—–

Heb je een voedselallergie? Of zijn er dingen die je niet lust? Laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Wil je een maaltijd bestellen, maar liever voor een andere dag? Laat het me weten, dan spreken we een moment af dat het jou beter uitkomt.