Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Heb je een drukke baan en heb je er – vanwege de lockdown – nog een extra taak bij om je kinderen thuisonderwijs te geven? Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan overloopt en de stress erin schiet om het gezin draaiende te houden. Of ervaar je stress vanwege de hele situatie? Wat het ook is… Misschien kan ik je in de keuken een handje helpen om in ieder geval een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Elke zaterdag publiceer ik daarom op deze pagina een soep en een maaltijd die ik aanbied voor de woensdag in de week erop. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 13:00 uur bestellen. Dat kan heel eenvoudig via de mail (info@praktijk-jong.nl) of via WhatsApp (06-57939786). Dan ga ik voor je aan de slag. Ik haal de boodschappen, kook de maaltijd en op een afgesproken tijd kun je de maaltijd bij me komen afhalen. Als het handiger is, kan ik het ook bij je thuis bezorgen (bezorgkosten €2,-; alleen in Hoorn, Blokker en Zwaag).

—–

Menu voor DINSDAG 7 september

—–

Thaise kokossoep met zoete aardappel, paksoi en broccoli in een heerlijke bouillon. Prijs per portie: € 4-. Prijs per emmertje (2 porties): € 7,50.

—–

Sticky kip met rijst en wokgroenten. De kipstukjes zijn kleverig dankzij de smeuïge marinade van sojasaus en oestersaus. Samen met een mix van gember, limoen, honing en zwarte peper is dit een onweerstaanbare smaaksensatie. Zoet en zout tegelijk en heerlijk met knapperige groenten en witte rijst. Gegarneerd met ongebrande cashewnoten en verse koriander (naar wens).

Prijs per portie: € 7,50.

—–

Heb je een voedselallergie? Of zijn er dingen die je niet lust? Laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Wil je een maaltijd bestellen, maar liever voor een andere dag? Laat het me weten, dan spreken we een moment af dat het jou beter uitkomt.