Maaltijdenservice

Maaltijdenservice

Heb je een drukke baan en heb je er – vanwege de lockdown – nog een extra taak bij om je kinderen thuisonderwijs te geven? Ik kan me voorstellen dat je hoofd dan overloopt en de stress erin schiet om het gezin draaiende te houden. Of ervaar je stress vanwege de hele situatie? Wat het ook is… Misschien kan ik je in de keuken een handje helpen om in ieder geval een gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Elke zaterdag publiceer ik daarom op deze pagina een soep en een maaltijd die ik aanbied voor de woensdag in de week erop. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 13:00 uur bestellen. Dat kan heel eenvoudig via de mail (info@praktijk-jong.nl) of via WhatsApp (06-57939786). Dan ga ik voor je aan de slag. Ik haal de boodschappen, kook de maaltijd en op een afgesproken tijd kun je de maaltijd bij me komen afhalen. Als het handiger is, kan ik het ook bij je thuis bezorgen (bezorgkosten €2,-; alleen in Hoorn, Blokker en Zwaag).

—–

Menu voor woensdag 28 juli

—–

Venkel-knolselderijsoep met kastanjechampignons, op smaak gebracht met o.a. ui, knoflook, peterselie en citroen. Prijs per portie: € 4,-. Prijs per emmertje (2 porties): € 7,50.

—–

Cubaanse stoofpot met rundvlees, ui, knoflook, tomaat en drie kleuren paprika, oregano, komijn, paprikapoeder en – voor de liefhebber – jalapeño. Geserveerd met witte rijst. Prijs per portie: € 7,50.

—–

Heb je een voedselallergie? Of zijn er dingen die je niet lust? Laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Wil je een maaltijd bestellen, maar liever voor een andere dag? Laat het me weten, dan spreken we een moment af dat het jou beter uitkomt.