Nieuwjaarsbehandeling

De bladeren zijn gevallen, de dagen zijn kort en de temperatuur daalt. De natuur trekt zich terug, maakt zich op voor de winter die voor de deur staat en komt in een fase van rust. Die rust heeft ze nodig om zich voor te bereiden op de volgende lente. De lente waarin alles weer zal ontwaken, uitlopen en gaan groeien. Daar is veel energie voor nodig.

Als mensen kunnen we een voorbeeld nemen aan de natuur. De winter is bij uitstek de periode om je terug te trekken, naar binnen te keren, te bezinnen en tot rust te komen. Het is de tijd om jezelf goed warm te houden (met name de voeten en de onderrug), weinig energie te verbruiken, je weerstand hoog te houden en jezelf op te laden voor het komende voorjaar. Kom je onvoldoende tot rust in deze periode, dan krijg je daar in het voorjaar vaak last van (voorjaarsmoeheid).

Speciaal voor deze periode heb ik daarom een Nieuwjaarsbehandeling samengesteld die erop gericht is om jouw energie te koesteren en tegelijkertijd de weerstand te verhogen. De behandeling bestaat uit:

+ een warm voetenbad met een etherische olie naar keuze
+ een Oosterse reflexzone-massage van voeten, enkels, onderbenen en knie√ęn waarbij het accent wordt gelegd op reflexzones en acupunctuurpunten die het lymfesysteem ondersteunen en die het lichaam helpen bij de uitscheiding van afvalstoffen (ideaal ook na de feestdagen ūüôā
+ een kopje verwarmende kruidenthee na afloop

De behandeling duurt ca. 1,5 uur. Investering: ‚ā¨¬†112,50.
Tot en met 15 januari 2021 ontvang je 20% korting. ACTIE IS VERLENGD T/M 26 FEBRUARI 2021.