Over Suzan

Sinds 2009 zie ik in de praktijk veel ondernemende vrouwen met een ambitieuze carrière of met een eigen bedrijf. Zij leiden veelal een succesvol leven op zakelijk vlak, maar ze voelen zich vaak ook vermoeid, futloos en lusteloos. Kortom: uit balans en niet happy in hun vel. Het komt vaak voor en is niet te onderschatten. Wanneer dit gevoel namelijk te lang aanhoudt, ligt een burn out al snel op de loer en is er een reële dreiging om het werk neer te moeten leggen of zelfs kwijt te raken. Er ontstaat een vicieuze cirkel die meer stress oplevert, waardoor er nog minder energie overblijft.

Door de jaren heen heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik ondernemende vrouwen help om weer fitter in hun vel te komen en meer energie te krijgen, zodat zij hun dromen en ambities kunnen realiseren.

Kamp je met klachten van vermoeidheid, futloosheid en lusteloosheid?

En wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Mijn aanpak is erop gericht om je opnieuw te leren luisteren naar jouw lichaam. Om signalen vroegtijdig op te merken en daar actief mee aan de slag te gaan. Op die manier kun je dieperliggende, ernstigere klachten voorkomen en blijf je in je kracht om je dromen en doelen te verwezenlijken. Geen hocus pocus, maar praktisch, verhelderend en doeltreffend.

Ik schrijf regelmatig artikelen over gezondheid en wijs je de weg in wat je zelf kunt doen om je gezondheid te bevorderen. Je krijgt van mij een verhelderende kijk op je gezondheid waardoor je je leven blijvend kunt verbeteren.